VIITORUL BRANDULUI V.A.M 

    Zilele trecute am dat peste interviul lui Adrian Soporan cu Virginia Anca Măcicășan - fondatoarea V.A.M, brandul de haine peste care trebuie să arunci o privire.
    Tânăra din Câmpia Turzii a realizat până acum trei colecții impresionante:
Între natură și ruină
L’amour de printemps” 
Influence” - "Aceasta colectie a fost inspirată de modul în care influențează religia populația"

                                 
    Articolele cu un look scandalos (în cel mai bun sens al cuvântului) sunt expuse pe pagina de facebook a brandului pe care trebuie sa o vizitezi neapărat, mai ales daca ești pasionat/ă de industria fashion.

    La întrebarea lui Adrian Soporan "Ce înseamnă să dai tonul modei?", designerul a raspuns: "Din punctul meu de vedere, să dai tonul în modă înseamnă să vii cu ceva nou. Ceva nou poate să fie ceva nemaifăcut de nimeni sau ceva făcut de cineva, cândva, într-un anumit fel și reinterpretat. Moda este despre atitudine, încerc să creez haine care să ofere purtatorului atitudinea necesară pentru a se remarca dintr-o întreagă mulțime." - asta este raspunsul corect!

    Te invit să citești și tu interviul aici pentru a te lăsa inspirat si motivat de planul ei. Virginia Anca Măcicășan are tot ce-i trebuie pentru a reuși în domeniul fashionului. Tu ce crezi?
     




Comentarii

Postări populare de pe acest blog