Articolele din anii 2000 nu se demodeaza niciodata


Dacă crezi că o geaca dintr-o prezentare de moda din 1991 nu se mai poate purta acum Yohji Yamamoto impreuna cu mulți alți designeri îți demonstrează contrariul. Așa că îți prezint mai jos câteva dintre aceste articole "antice"

 Maison Martin Margiela Square-Toe Boots

Designerul a dat lovitura cu aceste cizme in anii 90'-2000 când le-a lansat. Modelul negru este unul simplu spre deosebire ce cel alb îi poartă semnătura designerului: în stare noua sunt complet albi, dar în timp aceștia se uzeaza si face ca vopseaua să se desprinda de cizme astfel creând o imagine unica. Așa că dacă ai resursele necesare și vrei o investiție pe termen lung în ceea ce ține de haine aceste cizme sunt soluția.

Helmut Lang Bondage Fishtail Parka 1998
Helmut Lang este un brand peste care am dat întâmplător acum 2 ani pe instagram și care în momentul de față crește constant. Brandul a avut ca scop transformarea și integrarea stilului streetwear (care erau considerate haine de stradă în adevaratul sens al cuvântului) în fashion. Și în 1998 dar și în prezent Helmut Lang din fiecare produs o artă.

 
Raf Simons Riot! Riot! Riot! Bomber

Geaca care întors mii de priviri și pornit multe discuții pe social media este cea din colecția de iarna din 2001. Popularitatea gecii a ajuns la un nivel enorm dupa prezentare, dar acest lucru se pare ca nu a fost de ajuns. Tu ce faci cand vrei sa ajunga geaca ta la nivel mondial? Da-i-o lui Kanye! Și așa a ajuns geaca Raf Simons din 2001 în prezent la valoarea de 47000$.Prada Prada Cross Body Bag
Un concept creat de Prada in 1997 care a devenit o motivație pentru mulți alții să creeze o varietate de articole vestimentare sport similare cu aceasta geantă. La vremea respectivă a fost o mișcare revoluționară, iar acum articolele de genul sunt prezente peste tot în categoria hainelor pentru bărbați. Este o alegere perfectă sa-ți upgradezi outfitul și accesibilă pentru toata oricine.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog